Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink

Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink

Chcete si dopřávat anální sex, kdykoliv na něj budete mít chuť? Pořiďte si Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink, který má realisticky tvarovanou mužskou prdelku.

 

Parametry Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink

Masturbátor Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink představuje anál. Jeho délka je 25 cm, z toho se dá použít 22 cm. Minimální průměr je 4 cm a maximální 7,5 cm.

Masturbátor je bez vibrací, je voděodolný, má tělovou barvu, je vyrobený kvalitní umělé kůže (LoveClone, Cyberkin...) a váží 649 gramů.

 

 

Blíže k Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink

Fleshlight Flesh Jack Classic Ass Pink je erotická pomůcka určená gayům a je mezi nimi velmi oblíbená. Patří totiž mezi jedinečné masturbátory představující mužskou prdelku.

Masturbátor si oblíbíte díky špičkovému materiálu, které je pružný a na dotek jako živý. Uvnitř je masturbátor hladký bez výstupků. Nechcete svojí erotickou pomůcku složitěji schovávat? Nemusíte. Na první pohled je totiž velmi nenápadná. Připomíná velkou baterku. Nikdo neví, co se skrývá pod obalem.

Pružnost materiálu umožní obemknutí penisu tak, aby ho mohl dokonale stimulovat. Stačí jen promazat masturbátor lubrikantem. Je nutné volit lubrikační gely na vodní bázi. Jiné by mohli fleshlight poškodit.

Celkově je tu náročnější údržba. Po vymytí a vysušený masturbátoru ho ještě zasypejte kukuřičným škrobem či speciálním přípravkem na masturbátory z umělé kůže. Déle si tak budete moci užívat erotických radovánek.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty