Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Vagína Lady Incognito

Vagína Lady Incognito

Rozhodli jste se pořídit si umělou vagínu a rádi byste si dopřáli nějaký kvalitnější „kousek“. Ať už jsou vaše nároky jakékoliv, určitě se vám bude zamlouvat umělá vagína Lady Icognite.

 

Parametry vagíny Lady Incognito

Umělá vagína Lady Incognito je dlouhá 24 cm, z toho se dá využít 21 cm. Minimální průměr vagíny činí 3,5 cm a dosahuje průměru až 7,5 cm.  Vagína je bez vibrací, je voděodolná a má tělovou barvu. Tato erotická pomůcka je vyrobená z kvalitní umělé kůže (LoveClone, Cyberskin...) a váží 772 gramů.

 

 

Blíže k vagíně Lady Incognito

Umělá vagína Lady Incognito je vychytávkou mezi moderními umělými vagínami. Nejenže má nejkvalitnější materiál, který se používá pro výrobu erotických pomůcek, ale jistě se vám zalíbí i její důmyslný obal. Je velmi nenápadný. Nikdo na první pohled nepozná, že jde o umělou vagínu. Tedy alespoň v případě, že tu samou pomůcku nemá doma.

Potěší vás i velmi jednouché a rychlé použití. Přišly na vás sexuální choutky? Odšroubujte vrchní kryt, povytáhněte to, namažte vagínu lubrikačním gelem a už si můžete užívat. Budete nadšeni hebkostí a elasticitou materiálu. K tomu si ještě představte vzrušivé výstupky a bude vám jasné, že s touhle hračičkou zažijete nejeden bouřlivý orgasmus.

Vagínu Lady Incognito po použití vždy omyjte mýdlem. Vhodné je také ošetřit ji dezinfekčním roztokem a po zaschnutí zapudrovat kukuřičným škrobem. Déle vám tak vydrží.

Má vůbec tato úžasná uměla vagína nějaké nevýhody? O něco hůře se drží a je také pracnější vytahování a vsouvání umělé vagíny do obalu. Ovšem tyto nedostatky vám prožitek z umělé vagíny Lady Incognito rozhodně nepokazí.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty