Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Vagína Fleshlight Vibro Touch

Vagína Fleshlight Vibro Touch

Nemáte zrovna partnerku a nemáte náladu na známosti na jednu noc? Pořiďte si kvalitní masturbátor. Hledáte takový, který dokáže maximálně napodobit realistickou soulož? Vagína Fleshlight Vibro Touch to dokáže.

 

Paramety vagíny Fleshlight Vibro Touch

Umělá vagína Fleshlight Vibro Touch je velká 22 cm a z toho se dá použít délka 21 cm. Minimální průměr vagíny činí 3,5 cm a maximální je 8,5 cm.

Umělá vagína je vibrační. Má vibrační vajíčko, ale přesto je voděodolná. Je na jednu baterii. Erotická pomůcka má tělovou barvu a je vyrobená z kvalitní umělé kůže (LoveClone, Cyberskin...). Váží 692 gramů.

 

 

 

Blíže o vagíně Fleshlight Vibro Touch

Vagína Fleshlight Vibro Touch vám dopřeje jedinečný prožitek, který vám umožní jen několik umělých vagín na trhu. Má o něco větší pořizovací cenu, ale hned po první masturbaci s touto hračičkou poznáte, že vynaložené peníze za to stály.

Především vás nadchne vysoká kvalita materiálu LoveClone a Cyberskin, který má velmi blízko ke skutečné lidské kůže. Materiál je díky svým vysokým kvalitám patentovaný. Na dotek je vagína jako živá. Materiál je zároveň pružný a pevný.

Umělá vagína vás také potěší vibracemi. V balení dostanete tři vibrační motory a sadu baterií. Fleshlight má speciální vnitřní povrch, který umožní efektivní přenos vibrací do penisu.

O kvalitách tohoto modelu svědčí i fakt, že je nejprodávanějším modelem umělé vagíny na světě. Je velmi exkluzivní a intenzita prožitku je tu opravdu velká. Reference vám může dát mnoho spokojených mužů.

Fleshlight je náročnější na údržbu. Chcete-li, aby vám umělá vagína dlouho vydržela, je třeba ji po použití důkladně mít a vysušovat. Poté se ještě zasypává speciálním přípravkem na umělé vagíny či kukuřičným škrobem. Budete-li masturbovat s touto umělou vagínou, vždy používejte lubrikační gel na vodní bázi. Jiné lubrikanty by ji mohly poškodit.

Využijte velkého pokroku, který učinil erotický průmysl, a dopřejte si i vy hračku, která vám umožní prožitek velmi podobný opravdovému sexu.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty