Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Vagína Fleshlight Tera Patrick Lotus

Vagína Fleshlight Tera Patrick Lotus


Vagína Fleshlight Tera Patrick Lotus

Dopřejte si maximální možnou rozkoš při masturbaci. Dosáhnete ji díky masturbátoru Fleshlight Tera Patric Lotus. Jeho jedinečná kvalita vás dostane.

 

 

 

Parametry vagíny Fleshlight Tera Patrick Lotus

Vagína Fleshlight Tera Patrick Lotus má použitelnou délku 22 cm. Její minimální průměr činí 2 cm a maximální 6 cm. Umělá vagína není vibrační, je voděodolná, má růžovou barvu a je vyrobené z kvalitní umělé kůže (LoveClone, Cyberskin...). Váží 638 gramů.

 

 

 

Blíže k vagíně Fleshlight Tera Patrick Lotus

Na vagíně fleshlight Tera Patrick se vám bude nejvíce zamlouvat materiál. Je kvalitní a velmi propracovaný. Umožňuje vám užívat si masturbace, která se velmi blíží klasické souloži.

Určitě vás také dostanete věrné ztvárnění vagíny světoznámé pornoherečky Tery Patrick. Výrobce si dal velmi záležet na realistickém provedení stydkých pysků a klitorisu.

Nejen vnější část je detailně propracovaná. I vnitřnímu návleku výrobci věnovali velkou pozornost. Je vyrobený tak, aby byl co nejvíce stimulační. Lotus návlek je u vchodu extra úzký a vyvěrá do příjemného kanálu. Kvůli větší rozkoši je tu obrácený závit a k dispozici máte čtyři další asymetrické komory. To ještě více umocní váš zážitek.

Vagína Fleshlight Tera Patrick Lotus je sice dražší, ale kvalita odpovídá ceně. Je zde složitější péče o materiál. Díky ní vám však bude umělá vagína sloužit dlouhou dobu. Před použitím si ji můžete nahřát. Po použití ji důkladně propláchněte, nechte osušit a posypte ji kukuřičným škrobem nebo speciálním přípravkem určeným na údržbu umělých vagín z umělé kůže.

Při masturbaci s umělou vagínou je nutné používat lubrikační gel na vodní bázi.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty