Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Vagína Fleshlight Butt Original

Vagína Fleshlight Butt Original

Rádi si dopřáváte análek? Vaše partnerka vám ho odmítá, nebo v současné době žádnou nemáte? Nevadí. S umělou vagínou Fleshlight Butt Original se velmi přiblížíte pocitům, které máte při skutečným análním styků.

 

Parametry umělé vagíny Fleshlight Butt Original

Fleshlight Butt Originál je masturbátor simulují anální styk. Jeho délka je 23 cm, z toho se dá využít délka 21 cm. Minimální průměr činí 3,5 cm a maximální průměr je 8,5 cm.

Masturbátor je bez vibrací, je voděodolný, má tělovou barvu a je vyrobený z velmi kvalitní umělé kůže (LoveClone, Cyberskin...). Váží 624 gramů.

 

 

Blíže k vagíně Fleshlight Butt Original

O kvalitě Fleshligt Butt Original svědčí jeho super materiál, který se na pohled i svými vlastnostmi velmi blíží skutečně lidské kůži. To vám umožní maximálně možný prožitek, který se velmi blíží skutečnému pohlavnímu styku.

Tato anální varianta je uvnitř hladká bez výstupků. Použití je snadné a velmi realistické, takže směle do toho.

Obal masturbátoru imituje velkou baterku. Na první pohled je tak velmi nenápadný. Jeden konec je rozšířený, druhý zúžený. Povrch je převážně hladký a má několik vystouplých drážek. Na obou koncích je šroubovací kryt pro snadnější manipulaci. Samotný anál je tvořený zužujícím válcem, který má po celé délce uvnitř otvor. Vše je velmi realistické. Výrobce se inspiroval skutečným análním otvorem.

Jako u všech fleshhlightů je tu o něco složitější péče o masturbátor. To je dáno náročným materiálem, který je třeba nejen důkladně proplachovat a vysušovat, ale je vhodné ho také zasypávat speciálním pudrem fleshlight. Tento pudr můžete nahradit kukuřičným škrobem. Nutné je také používat lubrikační gely na vodní bázi. Jiné by ho mohly poškodit.

Dopřávejte si anální hrátky, i když vaše partnerka je proti. Fleshlight Butt originál nebude nic namítat.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty