Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Egg Stepper

Tenga Egg Stepper

Tenga Egg Stepper

Už jste se setkali s japonským výrobcem TENGA? Zaměřuje se na výrobu unikátních sexuálních hraček pro muže. Jsou jimi masturbační vajíčka. Poznejte i vy rozkoš, kterou nabízejí.

 

Parametry Tenga Egg Stepper

Vajíčko Tenga Egg Stepper je velké 6 cm. Celá jeho délka je použitelná. Minimální průměr pomůcky činí 2,5 cm, maximální 10 cm. Je bez vibrace, má bílou barvu, je voděodolná a je vyrobené z gelu/silikonu. Váží 48 gramů.

 

 

Blíže k Tenga Egg Stepper

Jde o originální a zajímavou pomůcku japonského výrobce Tenga. Přináší nové možnosti v oblasti masturbace. Potěší vás především kvalitní materiál vajíčka, jeho výstupy a nízká cena.

Pomůcka je příjemně měkká, ale i pružná. Při masturbaci vytváří sevření penisu, což je velmi stimulační.

Tenga Egg Steeper se používá s lubrikačním gelem, se kterým velmi dokonale imituje sliznici vagíny. Pro zvětšení stimulace je vajíčko mírně zdrsněné.

Kromě druhu Tenga Egg Stepper (výstupky) jsou ještě k dostání další druhy stimulačních vajíček. Jsou jimi Spider (síť pavouka), Wavy (vlnky), Silky (jemné kružnice kolem dokola), Twister (výrazné výstupky zevnitř podobné jako Stepper), Clicker (největší výstupky, jen na několika místech).

Pomůcka je určená na jedno použití. Při šetrném zacházení vám však vydrží i déle. Zkuste i vy zajímavou a plně funkční erotickou pomůcku japonského výrobce Tenga.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty