Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Egg Spider

Tenga Egg Spider

Máte rádi sexuální pomůcky a hledáte nové možnosti? Je tu pro vás Tenga Egg Spider. Jde o zajímavý a vzrušující masturbátor pro muže. Zkuste ho i vy.

Parametry Tenga Egg Spider

Masturbátor je dlouhý 6 cm a je použitelná celá jeho délka. Jeho minimální průměr je 2,5 cm a maximální průměr činí 10 cm. Tenga Egg Spider je bez vibrací, je voděodolný, má bílou barvu, je z gelu/silikonu a jeho hmotnost představuje 48 gramů.

 

 

 

 

Blíže k Tenda Egg Spider

Tenga Egg Spider je novinkou mezi erotickými hračkami. Jde o masturbátor, který pro pány vyvinul japonský výrobce Tenga. Představuje předmět, který jistě nadchne každého muže, který chce masturbaci co nejvíce přiblížit pohlavnímu styku.

Na masturbátoru se vám bude zamlouvat pružnost materiálu, dráždivé výstupky a nízká cena. Věřte, že si opravdu užijete. Podle výrobce jsou tato vajíčka na jedno použití, ale budete-li s ním opatrně zacházet a věnovat náležitou pozornost vymytí, vydrží vám i déle.

Tenga Egg Spider má všechny vlastnosti, které by měl kvalitní masturbátor mít. Vyzkoušejte ho i vy.

Kromě Tenga Egg Spider (síť pavouka) si můžete zakoupit i další druhy. Jsou jimi Wavy (vlnky), Stepper (schody - výstupky), Silky (jemné kružnice kolem dokola), Twister (výrazné výstupky zevnitř) a Clicker (největší výstupky na několika místech).

Jaký bude nejvíce vyhovovat vám? Jistě to postupným zkoumáním zjistíte sami.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty