Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Egg Silky

Tenga Egg Silky

Rádi zkoušíte nové a zajímavé erotické pomůcky určené k masturbaci? Pak vás určitě nadchne hračička Tenga Egg Silky.

Tenga Egg Silky 

Parametry Tenga Egg Silky

Tenga Egga Silky je masturbátor velký 6 cm. Použitelná je celá jeho délka. Maximální průměr pomůcky činí 10 cm, minimální je 2,5 cm. Vajíčko je bez vibrací, je voděodolné, má bílou barvu, je vyrobené z gelu/silikonu a váží 48 gramů.

 

 

 

Blíže k Tenga Eggy Silky

Tenga Egg Silky je novým a velmi zajímavým výrobkem, který přináší na trh japonská společnost Tenga. Jde o jedinečný masturbátor. Možná byste to do něj na první pohled neřekli, ale zkuste ho vyzkoušet a zjistíte, že stejně jako mnoha japonských výrobků, je Tenga Eggy Silky jedinečný.

Tenga Eggy Silky splňuje vše, co se od kvalitního masturbátoru pro pány očekává. Je z pružného a měkkého materiálu. Při masturbačním pohybu vytváří sevření penisu a je jemný a hebký na dotek. Zkrátka si užijete pocitů, které se velmi blíží souloži.

Pružnost této pomůcky je skutečně velká. Dá se navléknout i na zápěstí ruky.

Tenga vám kromě Tenga Eggy Silky (s jemnými kružnicemi kolem dokola) přináší ještě dalších pět druhů masturbátorů. Jsou jimi Spider (síť pavouka), Wavy (vlnky), Stepper (schody - výstupky), Twister (výrazné výstupky zevnitř) a Clicker (největší výstupky na několika místech).

Tenga Egg Silky je dle výrobce na jedno použití. Budete-li však k pomůcce šetrní, vydrží vám delší dobu. Zkuste i vy tuto jedinečnou a originální sexuální pomůcku. Jistě zaujme i vás.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty