Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Egg Clicker

Tenga Egg Clicker


Tenga Egg Clicker

Hledáte nějaký vhodný masturbátor, který by vám dopřál maximální rozkoš? Nemáte ještě s masturbátory zkušenost nebo hledáte něco skutečně originálního? Pro obě skupiny mužů se hodí erotická pomůcka Tenga Egg Clicker.

 

Parametry Tenga Egg Clicker

Tenga Egg Clicker představuje stimulační vajíčko, které je velké 6 cm. Jeho minimální průměr činí 2,5 cm a maximální 10 cm. Vajíčko je bez vibrací, je voděodolné a má bílou barvu. Tenga Egg Clicker je vyrobené z gelu/silikonu a váží 48 gramů.

 

 

Blíže k Tenga Egg Clicker

Tenga Egg Clicker představuje nový a velmi zajímavý výrobek japonské značky Tenga. Tato erotická hračička není drahá, ale přitom si s ní můžete parádně užít. Bohužel je pouze na jedno použití, alespoň to deklaruje výrobce. Pokud však budete na erotickou pomůcku opatrní, vydrží vám i déle.

Tenga Egg Clicker má všechny vlastnosti, které by měl mít kvalitní masturbátor. Je z pružného měkkého materiálu a při masturbačním pohybu vytváří masturbátor příjemné a stimulují sevření penisu. I vajíčko dokonale imituje sliznici vagíny.

Můžete si zakoupit hned několik druhů masturbátoru Tenga Egg. Kromě Tenga Egg Clicker (s velkými výstupky na několika místech) si můžete pořídit Spider (síť pavouka), Wavy (vlnky), Stepper (schody - výstupky), Silky (jemné kružnice kolem dokonala) a Twister (výrazné výstupky).

Zkoušejte i vy různé erotické hračky a dopřávejte si výrazné sexuální stimulace i bez partnerky.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty