Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Double Hole

Tenga Double Hole


Užívejte si i vy s masturbátorem se dvěma otvory - vagínou a análem. Je tu pro vás oblíbená erotická pomůcka Tenga Double Hole.

 

Parametry Tenga Double Hole

Masturbátor (vagína + anál) je velký 15 cm. Celá jeho délka je použitelná. Minimální průměr pomůcky je 1 cm a maximální činí 6 cm. Masturbátor je bez vibrace, je voděodolný, má tělovou barvu, je vyrobený ze silikonu/gelu a váží 168 gramů.

 

 

 

Blíže k Tenga Double Hole

Tenga Double Hole je z velmi měkkého a příjemného materiálu. Nabízí vám hned dva otvůrky, které budou zdrojem vašeho uspokojení. Jde o imitaci vagíny a análu. Oba kanálky jsou od sebe oddělené. Vagína má dva druhy jemných výstupků, které jsou směrované proti směru vnikaní. Jde o opravdu věrnou napodobeninu skutečné vagíny. Potěší vás však i anální část, která je užší a má i jinak tvarované výstupky. Zapojte fantazii a užívejte si divoké masturbace s oběma otvůrky.

U tohoto masturbátoru nevzniká podtlak. Je jediný ze série Tenga onacup. Pomůcka je pouze na jedno použití. Ovšem i tak se velmi vyplatí. Tenga Double Hole je velmi dokonale konstruovaná pomůcka, která vám přinese prožitek velmi podobný skutečnému sexu. Přesvědčte se o tom sami.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty