Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Deep Throat Haard

Tenga Deep Throat Haard

Máte rádi orální sex, ale zrovna není k dispozici žádná partnerka, která by vám ho dopřála? Pořiďte si erotickou pomůcku Tenga Deep Throat Hard. Velmi věrně simuluje skutečné hluboké kouření.

 

Parametry Tenga Deep Throat Hard

Tenga Deep Throat Hard představuje simulátor úst. Je velký 15 cm, z toho je celá délka použitelná. Minimální průměr erotické pomůcky je 1 cm a maximální průměr 6 cm.

Masturbátor je bez vibrací, je voděodolný, má bílou barvu, je ze silikonu/gelu a váží 136 gramů.

 

 

 

Blíže k Tenga Deep Throat Hard

Tenga Deep Throat Hard je sice určený jen na jedno použití, ale i tak stojí za to vyzkoušet ho. Určitě nebudete litovat, zvlášť jste-li sám a nebaví vás se věčně ukájet jen rukou.

Konstrukce Tenga Deep Throat Hard je velmi dobře propracovaná. Má tvar přesýpacích hodin a díky tomu vám poskytne úžasné sevření. Díky speciálnímu ventilu vznikne podtlak, který vás bude velmi stimulovat a vy budete mít velmi podobné pocity jako při hlubokém orálním sexu. Tyto pocity jsou navíc doplněné mlaskavými zvuky, takže imitaci orálního sexu skutečně nic nechybí.

Tenga Deep Thrat Hard simuluje těsnou vagínu, proto je tvrdší a pevnější uvnitř. Jinak je materiál příjemně měkký a poddajný.

Dopřejte si i vy jedinečný zážitek z orálního sexu. Dnes už k tomu nepotřebujete svolnou partnerku. Stačí vám pořídit si Tenga Deep Throat Hard.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty