Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Tenga Deep Throat Cup

Tenga Deep Throat Cup


Tenga Deep Throat Cup

Hledáte originální masturbátor příznivé ceny, se kterým si zpříjemníte masturbaci? Co takhle simulace orálního sexu? Představujeme vám Tenga Deep Throat Cup.

 

Parametry Tenga Deep Throat Cup

Tenga Deep Throat Cup představuje simulátor úst. Pomůcka je dlouhá 15 cm a dá se použít celá jeho délka. Minimální průměr je 1 cm a maximální průměr činí 6 cm. Erotická hračka je bez vibrací, je voděodolná, má bílou barvu je ze silikonu/gelu a váží 136 gramů.

 

 

 

Blíže k Tenga Deep Throat Cup

Tenga Deep Throat Cup je velmi důmyslně propracovanou erotickou pomůcku, kterou vám přináší japonský výrobce Tenga.

Simulátor má tvar přesýpacích hodin a poskytne vám úžasné sevření, které vám přinese velkou rozkoš. Masturbátor má totiž speciální ventil, díky kterému se vytvoří podtlak uvnitř Tenga onacupu. Potěší vás i měkkost erotické hračky. Má také zajímavé výstupky, které vaše vzrušení ještě více umocní.

Pocity se při masturbaci velmi blíží pocitům, které máte při hlubokém orálním sexu (deep throat). Masturbátor pro ještě větší realistický efekt vydává mlaskavé zvuky.

Důmyslná konstrukce Tenga Deep Throat Cup je skutečně dokonalá. Má ergonomický tvar a regulaci podtlaku. Díky tomu si této erotické pomůcky dokonale užijete.

Tenga Deep Throat představuje základní verzi tohoto výrobku. Dále se ještě setkáte s Hard a Soft.

Podle výrobce jsou tyto masturbátory určené pouze pro jedno použití.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty