Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Sqweel - orální simulátor

Sqweel - orální simulátor


Sqweel - orální simulátor

I pro dámy jsou určené mnohé masturbátory a nemusí jimi být pouze vibrátory či dilda. Zajímavým nápadem je Sqweel - orální simulátor.

 

Parametry orálního simulátoru Sqweel

Celková délka sexuální pomůcky je 11 cm, z toho je použitelnou délkou 2 cm. Maximální průměr pomůcky činí 3 cm. Má vibrace několik rychlostí, je vyrobená ze středně měkkého materiálu, je voděodolný a je na tři mikrotužkové baterie.

Hmotnost orálního stimulátoru je včetně baterií 148 cm, rotuje, dráždí klitoris a omezeně se dá použít i na anální dráždění, nestimuluje bod G a je bez přísavky a bez varlat. Nemá tvar penisu.

 

Blíže k orálnímu simulátoru Sqweel

Orální simulátor Sqweel je velmi originální sexuální pomůckou. Je určený na cílené dráždění klitorisu. To se děje deseti jemnými růžovými jazýčky otáčejících se v kruhu. Zažijte i vy orální sex bez partnera.

Na první pohled vypadá orální simulátor jako hokejový puk. Nejde však o pomůcku pro sportovce. Stačí uvolnit dráždivé jazýčky a je pomůcka připravená k akci.

Sqweel se skládá z motoru, růžových jazýčků a krytu. Hodí se i jako pěkný dárek pro partnerku.

Sqweel rotuje jedním směrem ve třech stupních intenzity. Potěší vás dlouhá výdrž baterií. Je to téměř deset hodin při nejnižším nastavení rotace.

Tato erotická pomůcka potěší každou ženu, která má ráda orální sex. Nyní si ho budete moci užívat kdykoliv budete chtít.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty