Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Fleshlight Pink Lady

Fleshlight Pink Lady


Fleshlight Pink Lady...Co o něm říct? Jde o velmi kvalitní umělou vagínu, která stojí za větší investici. Pořizovací náklady odpovídají vysoké kvalitě. Přesvědčte se sami.

 

  

Parametry Fleshlight Pink Lady

Fleshlight má délku 23 cm, z toho je využitelných 21 cm. Maximální průměr této pomůcky je 8,5 cm a minimální průměr činí 3,5 cm. Je bez vibrací, je voděodolná, má tělovou barvu.

Fleshlight Pink Lady byla vyrobená z umělé kůže (LoveClon, Cyberskin...) a váží 638 gramů.

 

 

Blíže k Fleshlight Pink Lady

O vysoké kvalitě této umělé vagíny svědčí samotný materiál, ze kterého je vyrobená. Je to velmi prodávaný model jedinečné kvality. Materiál je pružný, pevný a na dotek je jako živý.

Jde o realistické ztvárnění mladé ženské vagíny. Splní očekávání každého muže. Budete si s ní užívat pocitů blízkých skutečného sexuálního prožitku. Na rozdíl od ženy vám umělá vagína nikdy neřekne „ne“.

Fleshlight Pink Lady je uzavřený v pouzdře, které připomíná velkou baterku. Na první pohled nikdo nepozná, co se ve skutečnosti skrývá uvnitř. Obal umělé vagíny je hladký s několika vystouplými drážkami. Oba konce obalu jsou vybavené šroubovacím krytem, díky kterému se dostanete k vagíně. Slouží i k manipulaci s ní. Vagína je zužujícím se válcem, který je velmi propracovaný. Je tu i náznak velkých a malých pysků a klitorisu.

I když je to dražší model, půjde o dobře investované peníze. To poznáte sami. Vždy s touto umělou vagínou používejte lubrikační gel na vodní bázi.

Dbejte také na pečlivou údržbu, kterou materiál Fleshlight Pink Lady vyžaduje. Po použití je nutné vložku vagíny opláchnout, nechat vysušit a oprášit kukuřičným škrobem či speciálním pudrem na fleshlight. Umělá vagína si tak po dlouhou dobu zachová své jedinečné vlastnosti.

 


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty