Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Cobra Libre

Cobra Libre

 


Jste náročným mužem a hledáte prvotřídní erotickou pomůcku, která by vám zpestřila chvíle osamění? Určitě vám bude vyhovovat masturbátor Cobra Libre.

 

Parametry Cobra Libre

Umělá vagína Cobra Libre je velká 16 cm, z této délky je použitelných 7 cm. Minimální průměr pomůcky činí 3,5 cm a maximální průměr je 6 cm. Vibrace jsou součástí vagíny, dají se regulovat a mají pulzní programy.

Masturbátor Cobra Libre je voděodolný, má černou barvu, je z gelu/silikonu je na nabíjecí (akumulátorové baterie) a váží 304 gramů včetně baterií.

 

 

Blíže o Cobra Libre

Cobra Libre představuje zajímavý a nevšední masturbátor pro muže. Jde o výrobek oblíbeného výrobce erotických hraček, kterým je Fun Factory. Cobra Libre má nezvyklý design, který vás jistě zaujme. Ještě zajímavější než design je samozřejmě vysoká funkčnost této pomůcky. Je přizpůsobená velmi efektivní stimulaci nejcitlivější části mužského penisu, kterou je žalud. Není tedy na stimulaci celý penis. Ten nepojme.

Potěší vás velmi propracovaná konstrukce Cobra Libre. Vnitřní část je vyrobená z kvalitního materiálu. Na povrchu je sametově hebký lékařský silikon.

Vibrace jsou tu nastavené tak, aby působily na nejcitlivějších bodech a díky nim mohl muž dosáhnout skutečně jedinečných pocitů. Ovládání vibrací je jednoduché. Vyberete si z deseti předvolených programů (3 jsou pulzní). Záleží jen na vás, co se vám bude nejvíce líbit.

Pro plnou funkčnost masturbátoru Cobra Libre je nutné dokoupit si magnetickou nabíječku, která je univerzální pro více pomůcek od Fun Factory. Nabíječka Click´n charge je velmi moderní.

Tvar masturbátoru, resp. jeho obalu, připomíná model auta či moderního holicího strojku. Na první pohled je tak vcelku nenápadný.

Údržba masturbátoru je velmi jednoduchá. Po použití ho stačí omýt. Můžete také použít speciální desinfekční prostředek, který se používá na erotické pomůcky.

Při masturbaci s Cobra Libre vždy používejte lubrikační gely na vodní bázi. Silikonové lubrikanty by mohly povrch poškodit.

Zkuste i vy vysoce moderní a funkční erotickou pomůcku Cobra Libre. Má vyšší pořizovací cenu, ale její kvalita za tuto investici stojí.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Umělá vagina
Kontakty